EJANI TEK NE PËR NJË DARKË

Jemi të hapur çdo ditë nga ora 8:00 deri 24:00


Ne përpiqemi që sa herë të vendosni këmbët në një nga restorantet tona, të keni një eksperiencë të paharrueshme - e mbushur me ushqim edhe pije freskuese, shërbim të mahnitshëm dhe një kohë të mrekullueshme!

+389 (0) 70 256 945
[email protected]
 
 

Dërgoni mesazh